• Home
  • Verhalen
  • Daan organiseert een feestelijke dag voor kinderen en ouders!

Fout

The webmaster has forbidden your access to this site

Daan organiseert een feestelijke dag voor kinderen en ouders!

Daan en Gemeente Apeldoorn werken sinds dit jaar samen. Een onderdeel van deze samenwerking is Social Return On Investment: Daan investeert terug in de maatschappij. Daan helpt mensen vanuit de uitkering aan het werk en wilden daarnaast voor de kinderen van deze mensen een te gekke dag organiseren!

Op zaterdag 6 oktober heeft Daan, in samenwerking met Stichting Leergeld, 241 kinderen en ouders uitgenodigd die met elkaar de hele dag verzorgd werden bij Kinderparadijs Malkenschoten. De gezinnen kregen bij ontvangst wat informatie over het park, mochten een foto maken in de photobooth en iedereen ontving een picknickmand met een lunchpakket. Toen de kinderen uitgespeeld warem ontvingen ze bij het afscheid nemen een goodiebag met cadeautjes en wat te snoepen. Iedereen ging met een lach op zijn gezicht, een tasje vol cadeautjes en een gevulde buik naar huis. Als kers op de taart, kregen de kinderen allemaal een foto opgestuurd als verassing én herinnering van deze heerlijke dag.   

De reacties zijn blij en warm:
“Ik vond vooral de foto’s leuk. Kan ik een keertje met mama op de foto en gek doen”
“Bedankt voor de goede zorgen, we voelen ons heel erg verwend en de kinderen vonden het leuk om wat samen te doen. We zijn blij dat je ons wilde ophalen.”

Uiteraard was deze dag niet mogelijk geweest zonder Stichting Leergeld, Gemeente Apeldoorn en Sociaal Wijkteam Apeldoorn. Ontzettend bedankt voor jullie hulp en inzet. We hopen volgend jaar weer een mooie dag te organiseren met elkaar!

logo arnhemlogo Nijmegenlogo Tiellogo Apeldoornlogo Doetinchemlogo Foodvalleylogo gelderland